Hudba, korenie života! Appky pre hudobných labužníkov

Dobrá hudba dokáže zlepšiť náladu, nabudiť pred fitkom alebo dôležitým stretnutím a pripomenúť tie najkrajšie zážitky.

26.06.2024

Ani vy neviete bez hudby žiť a slúchadlá si vkladáte do uší vždy, keď vyjdete na ulicu? Nie ste sami. Aby ste tú najlepšiu hudbu mali vždy na dosah ruky, vyberte si niektorú z obľúbených streamovacích aplikácií. 

Spotify, Apple Music alebo Youtube? 

Spotify ponúka hudbu aj úplne zadarmo, budete však musieť strpieť občasnú reklamu vo vašich slúchadlách a niekoľko ďalších obmedzení v aplikácii pre Android alebo iOS.

 

Premium predplatné stojí 6,49 eur mesačne a umožní vám skladby prehrávať aj offline, ak si ich stiahnete vopred, zvyšuje kvalitu prehrávania, odstraňuje spomínanú reklamu a skladby z albumov začne prehrávať v poradí, v akom ich vyskladal interpret, nie náhodne. 

 

Služba tiež ponúka niekoľko programov na zdieľanie predplatného s rodinou či blízkymi. Duo za 8,99 eur môže využívať pár (alebo dve osoby) s rovnakou adresou, Family za 10,99 eur mesačne je potom až pre 6 osôb.

Možno o tom netušíte, no konkurenčný Apple Music si bez problémov stiahnete aj iPhone aj Android. Apple si predsa nenechá ujsť milióny potenciálnych zákazníkov s týmto operačným systémom.

 

Osloviť ich skúša osloviť aj napriek vyššej cene, až 10,99 eur mesačne. Platiť však môžete aj menej. V rámci rodinného predplatného sa cena 16,99 eur rozdelí medzi členov vašej domácnosti a študenti majú na maximálne 4 roky zľavu na výsledných 5,99 eur mesačne, ktorá už “podlezie” aj Spotify. 

Spotify ponúka okrem hudby aj vaše obľúbené podcasty. V apple Apple Music je len hudba, majitelia iPhonov však majú aj bezplatnú appku Apple Podcasts, takže o nič neprídu. 

 

Čoraz populárnejšia je aj služba YouTube Music za 5,99 eur mesačne alebo pre maximálne 5-člennú rodinu za 8,99 eur. Študenti platia len 2,99 eur. Výhodou je možnosť užívať si okrem hudby aj videoklipy, ako sa na YouTube patrí. 

Pridajte sa k tvorcom aj vy!

Internet a moderné appky dnes týnm šikovnejším umožňujú hudbu či iný audio obsah aj vytvárať a zbierať buď fanúšikov, alebo dokonca rozbehnúť profesionálnu dráhu.

 

Ak si myslíte, že máte svetu čo povedať, cez appku Spotify for Podcasters môžete nahrať a zostrihať svoj prvý podcast. Zadarmo navyše budete mať aj jeho uverejnenie práve na Spotify a iných podcastových platformách. Tak si zvolte dobrú tému, zožeňte zaujímavých hostí a hor sa do toho!

Ak si veríte a chceli by ste robiť skutočnú hudbu, na iPhonoch musíte vyskúšať možnosti appky GarageBand a na Androide napríklad Music Maker JAM, ktorý vám pomôže vytvoriť tie najlepšie beaty pre vašu muziku.

 

Aby ste si dobrú hudbu mohli vychutnávať naozaj kdekoľvek a bez obmedzení? 4ka pre vás má paušál SLOBODA DÁTA s neobmedzenými dátami v celej SR. Pri kúpe s novou SIM kartou z nášho e-shopu teraz môže byť váš len za 4 eurá na prvých 30 dní.

© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.
© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.