Ako si objednať nový mobil s paušálom od 4ky s extra zľavami?  VIAC INFO 

Magická 9 je tu! Oslávte narodeniny 4ky vo veľkom

Neustále zlepšujeme naše pokrytie, pridávame voľné gigabajty v našich paušáloch a ponúkame už aj internet či televíziu. Ďakujeme, že ste s nami!

07.10.2024

4ka je tu s vami už 9 rokov. Za ten čas sa veľa zmenilo, no naša snaha ponúkať vám tie najvýhodnejšie ceny a paušály plné dát rozhodne nie. Aj preto je s nami už 700-tisíc verných zákazníkov našich mobilných služieb, domáceho internetu či 4ka TV.

 

A keďže sú s každými narodeninami neodmysliteľne spojené darčeky, platí to aj v tomto prípade. Obdarovávať však budeme my vás. 


Každému, kto si od 4. do 7. októbra stiahne najnovšiu verziu našej aplikácie Moja 4ka a prihlási sa do nej svojimi prihlasovacími údajmi, dávame možnosť aktivovať si v časti Moje služby dátový balík GIGA s 1 GB dát navyše na 30 dní úplne zadarmo. 

 

Najlepšie paušály SLOBODA sú tu stále

 

Už deväť rokov neustále vyľaďujeme naše paušály tak, aby sme reagovali na stúpajúcu obľubu online videí a sociálnych sietí. Paušály SLOBODA môžete mať s novou 4ka SIM kartou z nášho e-shopu len za 4 eurá na prvých 30 dní. 

 

 

V roku 2023 sme sa zamerali aj na našu budúcnosť – mladých a tínedžerov, ktorí si zaslúžia nájsť informácie online a zdieľať svoje zážitky. 

 

Pre každého študenta od 6 do 26 rokov sme uviedli nový paušál SLOBODA pre MLADÝCH + DÁTA NAVYŠE, v ktorom mladí dostanú až 20 GB dát v SR (z toho až 9,56 GB pre dátovanie v EÚ) len za 10 eur na 30 dní a k tomu ešte 50 minút na volania alebo SMS-iek v celej EÚ. 

 

Lacnejšia verzia SLOBODY pre MLADÝCH stojí len 4 eurá na 30 dní a obsahuje 4 GB dát a k tomu 50 min/SMS v EÚ.

 

Podporujeme slobodnú tvorbu v hudbe, už druhý rok po sebe

 

4ka sa tento rok znovu zaviazala podporiť mladých umelcov a kapely sumou po 4 000 eur z grantu Sloboda pre mladých, ktoré môžu použiť napríklad na vydanie nového albumu alebo natočnie hudobného videoklipu, ktorým zabodujú na YouTube a oslovia fanúšikov z celého sveta. 

 

Do konca novembra teraz na webových stránkach 4ky prebieha hlasovanie, kde verejnosť vyberie 4 víťazov. Vďaka vlaňajšiemu ročníku sme pomohli natočiť profesionálne hudobné klipy ANIKE IRIS, TIMEI, Denymu aj Vanesse Weisz.

 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/vmHTITfWYQs?si=dvyBkIhTVehK81bU" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe>

 

Jedna faktúra pre celú rodinu

 

Len pred pár týždňami sme spustili novinku, ktorá zásadne zjednoduší život mnohým rodinám. S vynoveným paušálom SLOBODA NEKONEČNO získate neobmedzené dáta a voľné minúty / SMS, o ktoré sa môžete podeliť s inými členmi rodiny. Navyše teraz až 3 SIM kartami zadarmo.

 

V praxi tak môžete svoj nekonečný paušál zdieľať s deťmi a partnerom, alebo pripojiť svoje smart hodinky s novou SIMkou, ktorú ste dostali ako darček. Pridanie ďalšieho člena do paušálu stojí 13 eur na 30 dní. 

 

 

Všetko potom jednoducho zaplatí “majiteľ” paušálu jednoducho z platbnej karty, čo výrazne odbremení od otravných papierovačiek a urobí poriadok v rodinnom rozpočte.

 

Z mobilov aj do vašich obývačiek

 

Za 9 rokov sme priniesli slobodu pre vás a vašich blízkych. Doma si môžete vychutnať technologicky najrýchlejšie pripojenie na internet a slobodu si užijete so svojou modernou 4KA TV, ktorú si môžete pustiť kdekoľvek sa v EÚ práve nachádzate a na viac zariadeniach súčasne. Viac ako 120+ slovenských, českých a zahraničných televíznych kanálov zaručí poriadny filmový maratón. 

 

4KA TV si naladíte cez mobilnú appku, web prehliadač alebo aplikáciu v smart telke, takže vašu káblovku či satelit nahradí aj bez otravných káblov na streche. Navyše vás už nemusí trápiť, čo sa kedy vysiela. S 10-dňovým archívom v cene ste režisérom vysielania vy.

 

Naďalej zrýchľujeme a rozširujeme naše pokrytie

 

Vo 4ke však nezaháľame a naďalej vylepšujeme naše pokrytie naprieč celým Slovenskom. V úvode roka sa naša 4G sieť stala, aj vďaka sieti obchodného partnera, dostupná pre 97 % populácie. 

 

Namiesto 3G tak teraz Štvorkári bežia na 4G dátach alebo na našej vlastnej 5G sieti, ktorú sme rozšírili do vyše desiatky ďalších miest. Aktuálnu mapku pokrytia nájdete na našom webe 4ka.sk/vyskusajte-5G

 

Od deti znova začali chodiť do školy a my sme si ako domácu úlohu stanovili zrýchlenie domáceho internetu od služby Internet S až po XL. Okrem rýchlejšieho sťahovania sme do pedálov šliapli aj pri uploade.

No a v neposlednom rade sme aktualizovali ponuku smartfónov a iných zariadení v našom e-shope, ktoré si teraz môžete vziať aj spolu s paušálom SLOBODA a celú sumu si rozložiť na 12, 18, 24 alebo 30 menších mesačných platieb


 

Ďalšie články

Ako zdieľať paušál s celou rodinou?

4ka už 7 rokov prináša nekonečné dáta a teraz prichádza s novinkou: zdieľaným nekonečným paušálom SLOBODA NEKONEČNO. Ako vyzerá zdieľanie paušálu?

07.10.2024 Čítať viac

Zvládneš deň bez áut? Tieto appky ti pomôžu

Európsky týždeň mobility završuje deň, kedy budeš mať bezplatnú MHD-čku a auto by si naozaj mal nechať doma.

20.09.2024 Čítať viac

Hudba, korenie života! 8 tipov, ako si ju vychutnať

Čo ste o počúvaní hudby z mobilu určite nevedeli a ako ušetriť na streamovacích službách? 

30.09.2024 Čítať viac
© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.
© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.