Otcovia, užite si váš deň! Tieto appky potešia všetkých tatinov

Zápasy z EURA 2024 v tej najvyššej kvalite, trochu rád z gastronómie aj tip na výlet s deťmi. Tieto appky vám v mobile nesmú chýbať.

14.06.2024

Aj otcovia majú svoj deň! Už 16. júna bude deň všetkých tatinov, na ktorých sa môžeme obrátiť v prípade, že potrebujeme zachrániť, poradiť alebo čokoľvek opraviť.

V otcovských mobiloch by nemali chýbať ani tie správne aplikácie, ktoré sa samozrejme budú točiť okolo športu, vedy či techniky. 

Vivino (Android, iOS)

 

Schopnosť párovať to správne víno k romantickej večeri, alebo vybrať vhodný darček, ak smerujete k priateľom na návštevu, je jedným zo základov každého gentlemana.

Aplikácia Vivino dokáže po prostom naskenovaní etikety zobraziť informácie o vínach aj zo slovenských obchodov. Navyše, ku každému môžete pridať aj svoje hodnotenie, takže sa budete môcť kedykoľvek vrátiť k tomu, čo vám už v minulosti chutilo.

Upkept (Android) a videonávody pre domácich kutilov a majstrov

 

Táto aplikácia sa vám hodí najmä v prípade, že bývate v dome, s ktorým je vždy trochu viac starostí. Ide o praktický manuál pre všetkých kutilov, vďaka ktorému ľahko zvládnete bežné opravy alebo údržbu.

 

Ako často treba vyčistiť filter na chladničke? Čo s burinou pri chodníku? Pridajte si k tomu občasné sledovanie videí z YouTube kanálov ako sú 5-minute repair alebo Inventor 101 a doma určite všetkých prekvapíte svojou zručnosťou… len čoskoro budete musieť navštíviť obchod pre kutilov kvôli tomu správnemu náradiu.  


 

Vybudujte si smart domácnosť s Google a Apple Home

 

Každý dnes môže mať doma smart žiarovky, bezpečnostné IP kamery alebo robotické vysávače. Ak sa chcete hrať, môžete si všetko napárovať vo vzájomnej harmónii a s trochou snahy cez mobil ovládať všetky zariadenia, ktoré podporujú štandardy Google Home, Apple HomeKit, Amazon Alexa alebo Zigbee či Matter. 

 

Vaša domácnosť tak bude modernejšia, bezpečnejšia a pohodlnejšia. 

FlightRadar (Apple, iOS)

 

Patríte k fanúšikom lietania? Aplikácia FlightRadar vám pomôže okamžite identifikovať akýkoľvek stroj, ktorý práve letí nad vami aj s jeho cieľovou destináciou.

Nezabudnite tiež, že v okolí bratislavského, viedenského či pražského letiska nájdete dokonca aj spotterské plošiny a otvory v plote, cez ktoré môžete lietadlá napríklad odfotiť. O program s deťmi, ktoré začína zaujímať technika, tak máte postarané. 

Odpočinok pri zápasoch z EURO 2024

 

Ak si však radšej chcete odpočinúť doma, už od piatka 14. júna na to budete mať ideálu príležitosť aj pri fandení slovenským futbalistom na EURO 2024. Práva na vysielanie všetkých zápasov má tento rok Markíza

 

Tú si bezproblémov “naladíte” na svojom mobile, tablete či smart televízore s nainštalovanou aplikáciou 4KA TV.

 

4KA TV navyše prináša aj 7-dňový archív, vďaka ktorému si môžete zápasy pozrieť kedykoľvek chcete vy, nie keď práve idú v telke.

A aby ste mohli lietadlá, kutilské videá či futbalové zápasy sledovať naozaj kdekoľvek bez obáv o prenesené mobilné dáta, potrebujete poriadny mobilný paušál SLOBODA NEKONEČNO + DÁTA NAVYŠE.

 

S ním získate nekonečný objem dát aj nekonečné minúty a SMS na celom Slovensku. S novou SIM kartou z nášho e-shopu bude paušál váš len za 4 eurá na prvých 30 dní.

© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.
© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.