Späť do školy! Ako vybrať žiakom prvý telefón?

4ka má v ponuke smartfóny, tablety aj notebooky pre školákov, ktorých ceny si môžete rozdeliť na 12, 18, 24 či 30 menších mesačných platieb.

04.09.2024

September je tu a s ním aj prvý školský deň pre tisíce nových prváčikov. Pokiaľ ste sa tomu doteraz bránili, pôjde pravdepodobne o správnu chvíľu, kedy dieťaťu kúpiť jeho prvý mobil.
 

Hoci môže byť po väčšinu dňa v taške, v prípade potreby poslúži na to, aby ste svoju ratolesť mohli kedykoľvek kontaktovať, alebo aby sa vám v prípade problémov mohla ozvať. Vďaka mobilu s internetom a správnym nastaveniam zdieľania polohy v Androide alebo iOS navyše môžete mať vždy prehľad o tom, kde sa práve nachádza. 

 

Ideálne kombinácie nových mobilov aj s tým správnym paušálom plným voľných minút a SMS v jednom mesačnom poplatku nájdete na e-shope 4ky

Odolný mobil, ktorý vydrží všetky detské hry

Dieťaťu môžete kúpiť napríklad robustný Samsung Galaxy Xcover7. Ten odolá vode, prachu aj nárazom. Predsa len, deti sú neopatrné, zabúdajú a možno ešte nepoznajú hodnotu vecí. Strach z rozbitého displeja zmizne a vy sa opäť budete báť len o detské kolená. 

 

Samsung Galaxy Xcover7 navyše prináša známe a prehľadné rozhranie, kde v nastaveniach rodič rýchlo nájde všetko, čo potrebuje. 

 

50-megapixolový foťák a silná 4 050 mAh batéria sú ďalším bonusom. Ak bude mať dieťa mobil len na volania, vydrží bez nabíjania aj niekoľko dní. 

 

Spolu s novým paušálom SLOBODA 100 + DÁTA NAVYŠE, ktorý vám dá 100 minút volaní alebo SMS v EÚ a 12 GB dát na Slovensku (7,38 GB v EÚ), budete za všetko pri rozdelení na 24 mesačných platieb platiť len 23 eur mesačne.  

Pre decká, ktoré milujú hranie a mobilné hry

Rozumnou voľbou je aj Xiaomi Poco X6 Pro, ktorého cenu vrátane paušálu SLOBODA 300 so 17 GB dát na Slovensku a 300 min / SMS si budete môcť rozložiť na 12, 18, 24 alebo 30 mesačných platieb. 

 

Pri rozložení na dva roky bude všetko vaše len za 25,75 eur mesačne. Poco X6 má silnú 5 000 mAh batériu a až 512 GB úložisko, takže deti budú môcť sťahovať hry a experimentovať s natáčaním videí bez toho, aby všetko rýchlo zaplnili.

 

120 Hz displej je taktiež ideálny na hry a vďaka 67 W turbo nabíjaniu získate šťavu na celý deň aj v prípade, že ráno pri raňajkách zistíte, že deti mobil akosi zabudli nabiť. 

iPhone pre dieťa? Tento dáva zmysel

Ak majú rodičia iPhone, pre lepšie zdieľanie predplatených služieb, jednoduchšie nastavenia a kontrolu polohy či limitov pre jednotlivé hry a aplikácie môže byť lepšie, ak mobil s iOS kúpite aj dieťaťu.

 

Samozrejme, školáci najnovší iPhone rozhodne nepotrebujú. 4ka má však ponuke lacný a prakticky skladný iPhone SE so 4,7-palcovým displejom a pohodlným odomykaním cez otlačok prsta a Touch ID, ktorý nebude zavadzať v žiadnom vrecku či taške a v obchodoch naň nájdete nespočet rôznych krytov a obalov. 

 

Navyše ide zariadenie, ktorým minimalizuje elektronický odpad. Je to totiž repasovaný mobil, ktorému však dáte šancu s garantovanou životnosťou batérie a novou batériou a po sérii certifikovaných testov. 

Tablet na či počítač na doma? Máme ten pravý na učenie aj zábavu

V e-shope 4ky však nenájdete len mobily. Technológie a internet dnes dokážu pomôcť aj s učením a najmä pre žiakov na druhom stupni je už zariadenie, cez ktoré sa dokážu pripojiť k online hodinám a zháňať informácie aj mimo učebníc takmer nevyhnutné.

 

Spolu s novými paušálmi SLOBODA si tak môžete od 4ky kúpiť aj praktický tablet alebo notebook a namiesto plnej sumy radšej platiť menší mesačný poplatok. 

 

Kategóriu tabletov zastupuje napríklad Lenovo Yoga Smart Tab 10. Z jeho spodnej strany môžete rozložiť praktický stojanček pre sledovanie rozprávok alebo videí. Vďaka Androidu spustí všetky potrebné aplikácie aj hry a 10,1-palcový displej zároveň znižuje množstvo škodlivého modrého svetla, takže decké očká nebudú zbytočne namáhané pri práci alebo učení. 

 

So SLOBODOU DÁTA získate neobmedzené dáta v celej SR, takže deti sa online budú môcť pripájať aj tam, kde nie sú v dosahu Wi-Fi – doma, v škole či na výletoch.

Z notebookov si zas môžete vybrať napríklad Lenovo IdeaPad Slim 3 s klasickým Windowsom, na ktorom deti rozbehajú Word aj niektoré jednoduchšie hry na tréning logického myslenia a zábavu. 

 

Počítač môžete mať neobmedzenými dátami v SLOBODE DÁTA už za 22,75 eur mesačne.

Doprajte si zatiaľ stále najnovší iPhone radšej pre seba

Nechcete ďeťom kupovať nový mobil? Bežnou praxou je posunúť im svoj starý, ak sa rozhodnete pre nový kúsok pre seba. Práve v takom prípade by vás mohla zaujať jedinečná ponuka pre všetkých zákazníkov 4ky s možnosťou mať nový iPhone 15 len za 664 eur namiesto pôvodných 904 eur. 

 

Ide o časovo obmedzenú ponuku a s paušálom SLOBODA NEKONEČNO+ môžete mať neombedzené dáta v SR (7,38 GB v EÚ) a neobmedzené volania a SMS v SR a EÚ len za 50,50 eur mesačne. 

 

Svoj iPhone tak budete môcť využívať skutočne naplno. Získate bezkonkurenčný fotoaparát na chvíle s rodinou aj supervýkonné pracovné zariadenie. Svoj starý mobil tak určite radi posuniete deťom. 

© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.
© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.