Zabojuj o grant od 4ky! Takto skončil minulý ročník

4ka znova podporí mladých a nádejných umelcov. Zabojujte so svojou kapelou o 4 000 eur!

09.08.2024

4ka je tu pre mladých. Sú plní energie, kreativity a nových nápadov. Platí to aj pre hudbu a kultúru. Preto vyhlasujeme v poradí už druhý ročník špeciálneho grantového programu pre mladých hudobníkov a kapely. 

 

Štyrom víťazom rozdáme po 4 000 eur, ktoré budú môcť využiť napríklad na nahratie svojho videoklipu alebo zorganizovanie koncertu či šnúry vystúpení. 

 

Mladí hudobníci alebo kapely do 26 rokov sa môžu prihlásiť bez ohľadu na hudobný žáner štýl, ktorý hrajú. Verejnosť potom vyberie tých najlepších a najzaujímavejších, ktorí si grant naozaj zaslúžia.


 

 

Prihlásiť sa môžete do 31. augusta 2024 na webovej stránke s informáciami o grante 4 x 4000 eur. Budeme tiež potrebovať minimálne 2 vaše doterajšie nahrávky, skladby či demá, ktoré ste už publikovali online alebo napríklad na CD. 

 

Tých najlepších vyberú skutoční hudobní fanúšikovia

 

Do konca novembra potom bude na webových stránkach 4ky prebiehať hlasovanie, kde verejnosť vyberie 4 víťazov. 

 

Skupina alebo hudobník budú môcť 4 000 eur využiť na tvorbu nahrávky, nahratie či strih videa, cestovné náklady či organizovanie koncertov. Všetky pravidlá nájdete tu.  

 

V priebehu roka 2025 potom musíte grantovej komisii aj fanúšikom ukázať výsledok. 


 

Tu sú víťazi z minulého ročníka

 

Do prvého ročníka grantového programu 4ky sa prihlásilo množstvo umelcov. Aj z nich sme vybrali štyroch výhercov, ktorým sme pomohli natočiť profesionálne hudobné klipy a nakopnúť tak ich hudobnú kariéru vyššie. 

 

ANIKA IRIS, TIMEA, Denym aj Vanessa Weisz už vďaka nim oslovili tisíce nových fanúšikov. 

 







© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.
© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.